Silverhalsband Weave

798 kr

Silverhalsband med handgjort silverhänge 

Handgjort silverhalsband med hänge inspirerat av lintråd och makraméknutar. Samspelet mellan tunn silverkedja och den lite mer robusta känslan i silverhänget skapar en fin balans. Hänget mäter ca 19 mm i diameter och är tillverkat av silvertråd i olika dimensioner som hamrats och bearbetats, den tvinnande tråden runt nedre kanten på hänget är lätt fasettslipad vilket ger halsbandet ett levande uttryck. Ett härligt handarbetat silverhalsband med unik känsla. 

Halsbandet ingår i Woven dreams, en kollektion silversmycken inspirerade av lintråd och makraméknutar. Tankarna under arbetet med kollektionen fördes till hantverket, naturen och drömmarna som skapas inom oss varje dag. Vissa som redan vävts in i våra liv, och andra som i detta nu spirar i drömmen och tanken. 

Silverhalsbandet skickas i vacker smyckeask med tillhörade kort där dikten står skriven.


Like stories undtold,

woven dreams of memories. 

Once past and yet to come.

Feel this.

Your truth, your heart, your dreams.

In this lay all. 


Material

  • Skapat av 925 silver.
  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Kedjans avslut möjliggör att variera storleken mellan ca 47 & 47,5 cm samt 50 & 50,5cm (se detaljbild på kedjan i bildspelet).
  • Handgjort silverhänge av silvertråd i olika dimensioner. Hängets diameter; ca 19mm.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk, vissa mindre variationer u uttryck kan förekomma.


Finns önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected], alternativt via kontaktformuläret.