Yogahalsband silver Flow

798 kr

Handgjort yogahalsband i silver, silverhänge Flow 

Handgjort yogahalsband i äkta silver med mjukt böljande känsla. Det handgjorda silverhänget har varsamt bearbetats för hand, skapat ur silverplåt och med handens kraft sågats, slipats, formats & mjukt borstats till ett silverhänge fyllt med kärlek. Varje bokstav stämplas med varsamt kraft in i smycket. Texten "Flow"  symboliserar en stilla påminnelse om sinnets och tankens frigörelse och oändliga kraft.  Du kan välja om du vill bära halsbandet med texten på silverhänget utåt, eller med texten inåt hjärtat och en vacker slät, mjukt borstad yta utåt.

Silverkedjan är mjuk och rund, kallas ormkedja för dess behagliga följsamhet. Skapar ett mjukt och stilrent uttryck. Ett vackert smycke att bära de dagar du vill ha ett kortare silverhalsband som både är stilrent och uttrycksfullt. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Det silverhalsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 


Material

  • Yogahalsband i äkta 925 silver.
  • Handgjort silverhänge med texten "Flow". Skapat av 1mm silverplåt, 925 silver. Diameter ca 22 mm.
  • Ormkedja i 925 silver, tjocklek: 1mm. Totallängd kedja mätt oknäppt: 50 cm. Mätt knäppt ca 25 cm.
  • Silverhalsbandets totala längd inkl. silverhänge: ca 27 cm (mätt med silverkedjan knäppt , från nacke till underkant på silverhänge).
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som skapas för hand.