Silverhalsband Reflection

549 kr

Handgjort silverhalsband inspirerat av reflektionerna i vattenytan. Mjuka solstrålar som sakta leker i kapp med vindens svaga bris, skapar magiska mönster och reflektioner i vattenytan. Tillhör kollektionen Flow of nature, inspirerad av naturens magiska rörelser. 

Handarbetat silverhänge

Silverhänget som varsamt bearbetats för hand har en böljande form och en lätt borstad yta. Silverhängets baksida vittnar om handarbetets process då spår efter slip och fil syns i materialet ( se bild i bildspelet). Detta har jag medvetet lämnat kvar då jag upplever det ger ett levande intryck med handarbetets vackra avtryck. Silverhängts baksida är även stämplat med äkthetsstämpel 925.

Ett vackert silverhalsband med mjuk känsla, matchas med en skir silverkedja om ca 60 cm, vilket gör att det passar fint ihop med ett kortare halsband som exempelvis silverhalsband La Luna grace, se exempel i bildspelet. 


Healing silence

Walk with her.

Body grounded, spirit light.

Feel her presence.

In this moment 

You are.


Material

  • Silverkedjans totala längd är ca 60 cm ( mätt från lås till nedre kant mätt vid knäppt läge är ca 30cm).
  • Handarbetat silverhänge med lätt böljande form ca 15 mm i diam. ca 0,9mm tjocklek.
  • Genomgående 925 silver i såväl kedja som hänge.
  • Individuella variationer kan förekomma då varje silverhänge är unikt och skapas för hand

Önskas anpassad längd på kedja går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt, via kontaktformuläret.