Silverhalsband Reflection big

798 kr

Handgjort silverhalsband inspirerat av reflektionerna i vattenytan. Mjuka solstrålar som sakta leker ikapp med vindens svaga bris, skapar magiska mönster i vattenytan. Tillhör kollektionen Flow of nature och är storasyster silverhalsband Reflection. 

Reflection big är ett kortare silverhalsband med ett större silverhänge som ger på samma gång ger ett stilrent och mjukt intryck. 

Silverhänge & kedja skapad för hand

Silverhänget mäter ca 24 mm i diameter och har en härligt böljande form som bearbetats och formats för hand. Dess borstade yta ger ett mjukt och behagligt intryck. Reflection big har en tunn kortare silverkedja där längden går att anpassa mellan ca 46 cm - 52cm. 

Silverhängets baksida vittnar om handarbetets process då spår efter slip och filtag syns i materialet ( se bildspel för exempel). Detta har jag medvetet lämnat kvar då jag upplever det ger ett levande intryck med handarbetets vackra avtryck. Silverhängets baksida är även stämplat med äkthetsstämpel 925.

Ett vackert och helt unikt silverhalsband med en mjukt sober känsla.


Healing silence 

Walk with her.

Body grounded, spirit light.

Feel her presence.

In this moment 

You are.


Material

  • Genomgående 925 silver i såväl kedja som hänge.
  • Silverkedjans längd går att variera mellan längderna 46 cm, 49 cm samt 52 cm.
  • Handarbetat silverhänge med lätt böljande form ca 24 mm i diam, ca 0,9mm tjocklek.
  • Individuella variationer kan förekomma då varje silverhänge är unikt och skapas för hand.

Önskas anpassad längd på kedja går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.