Silverhalsband Seaside lullaby short

629 kr

Silverhalsband med liten silverberlock & stenar av larimar

Handgjort silverhalsband av kortare modell med tunna silverkedjor och underbar mjukt ljusturkos larimar. Det runda silverhänget är mattslipat för hand, tillsammans med de skira silverkedjorna och de små stenarna av larimar skapas en avslappnad känsla som för tankarna till havet, att sakta gå längs strandkanten en ljummen sommarkväll. 

Tunna silverkedjor av olika dimension kombineras med ett nätt mjukt borstat silverhänge och små halvädelstenar av larimar, ger en mjukt harmonisk känsla. 

Fantastiskt fint att bära som det är, kan också gärna kombineras med silverhalsband Seaside lullaby long för en mer bohemisk känsla. Se sista bilden i bildspelet för exempel.

Seaside Lullaby är en liten unik kollektion där jag skapar några enstaka exemplar av varje modell. Halsbandet skickas i vacker smyckeask med ett kort där den tillhörande dikten står skriven;


Silent whispers for you my sweet lullaby.

You hold my dreams, my hope, my secret wishes. 

For you everything.

With you I stand connected.


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med jordgudinnans energier och kontakten med naturen. Den står för kärlek, fred och lugn, och har en  harmonisk inverkan på kroppen och själens samverkan med nya energier. Larimar frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka.

Material

  • Tunna silverkedjor i 925 silver; en pansarlänk 1mm i diam, samt ärtlänk 1mm & 1.2mm.   
  • Runt hänge av 925 silver, 10mm diam.
  •  Halvädelstenar i larimar ca 5x8mm. 
  • Totallängd på halsbandet från lås ned till nedre kant på hänge är ca 31 cm.
  • Individuella mindre variationer kan förekomma då halvädelstenarna naturligt varierar i nyans, form & uttryck, samt att varje enskilt silverhalsband är ett unikt hantverk.