Silverhalsband Seaside lullaby short

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort silverhalsband av kortare modell med tunna silverkedjor och underbar mjukt ljusturkos  larimar. Det runda silverhänget är slipat för hand i strandsanden. En avslappnad känsla som för tankarna till havet, att sakta gå längs strandkanten en ljummen sommarkväll. Tunna silverkedjor av olika dimension och utförande kombineras med ett nätt mjukt borstat silverhänge och små halvädelstenar av larimar, ger en mjukt harmonisk känsla. 

Fantastiskt fint att bära som det är, kan också gärna kombineras med silverhalsband Seaside lullaby long för en mer bohemisk känsla. Se sista bilden i bildspelet för exempel.


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med jordgudinnans energier och kontakten med naturen. Den står för kärlek, fred och lugn, och har en  harmonisk inverkan på kroppen och själens samverkan med nya energier. Larimar frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka.

Material

  • Tunna silverkedjor i olika dimension kombineras med halvädelsten av larimar, sammanflätade av tunn silvertråd. 
  • Runt hänge av 925 silver, 10mm diam.
  •  Halvädelstenar i larimar ca 5x8mm. 
  • Totallängd på halsbandet från lås ned till nedre kant på hänge är ca 32 cm när det är ihopknäppt. 


Individuella mindre variationer kan förekomma då halvädelsten varierar något i färgton och form, varje enskilt halsband är ett unikt hantverk skapat för hand.