Silverhalsband Spirit Stone Bergkristall

439 kr

Kristallhalsband med Bergkristall

Underbart vackert kristallhalsband med en härlig rå bergkristall! I kollektionen Spirit Stone kombinerar jag tunn silverkedja med stenar av kristall i lite större storlek. Den råa bergkristallen för tankarna till svalkande is, och tillsammans med den tunna silverkedjan som kontrast skapas en härlig känsla.  

Silverkedjans design gör att du kan välja mellan tre olika längdlägen på halsbandet; ca 53cm, 56cm samt 59cm. Detta halsband finns i ett unikt exemplar och kan bäras som solitär, eller varför inte kombinera med silverhalsband La Luna grace och silversmycke Tiny pebbles bergkristall som i bildexemplet?


Bergkristall egenskaper

Bergkristall står för klarhet, vakenhet, balans och samklang. En kristall vars egenskaper sägs vara balanserande med en fokuserande inverkan. Bergkristallen sägs vara en fin allmänhelare som ger näring till helande energier och en av de mest användbara kristallerna. Bergkristallen kopplas till samtliga chakran. 


Material

  • Silverhalsband med vacker kristall av rå bergkristall. Kristallens mått ca 17x19mm.
  • 1.2mm silverkedja i äkta 925 silver.
  • Halsbandet har tre längdlägen; 53cm, 56cm samt 59cm
  • Levereras i vacker smyckesask.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då halvädelstenarna skiftar i nyans och form, samt att varje silverhalsband är ett hantverk från grunden. 

Vid önskemål om anpassad längd på kedja går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.