Silverhalsband Spirit Stone Kunzit

439 kr

Kristallhalsband med Kunzit

Ett härligt kristallhalsband när du känner att du vill ha lite extra magi! Spirit Stone är kollektionen där jag kombinerar silverkedja och lite större stenar av kristaller. Kunzit har en vacker ljust lila nyans som för tankarna till spirande blomsterknoppar om våren. De ljusaste lila nyanserna böljar mjukt över stenens yta, tillsammans med den nätta silverkedjan skapas en behaglig känsla. 

Silverhalsbandet är designat så du kan välja på tre olika längdlägen på kedjan; ca 53 cm, 56 samt 59 cm. Ett halsband att bära som solitär eller kanske kombinera med ett kortare silverhalsband som Grain of sand, eller kanske med en mindre pebble ur kollektionen Tiny pebbes?

I bildspelet syns en härlig kombination av Spirit Stone Kunzit, silverhalsband La Luna grace och Tiny pebbles bergkristall.

Kunzit egenskaper

Kunzit är en kristall som symboliserar universell kärlek och hög andlig vibration. En halvädelsten som sägs förstärka kreativitet och ödmjukhet. Kunzit är en sten för romantik som sägs hela, lugna och balansera. Primärchakra för Kunzit är hjärtchakrat. 


Material

  • Silverhalsband med halvädelsten av Kunzit i ljust lila nyanser, stenens mått ca: 14x18mm
  • 1.2 mm silverkedja i äkta 925 silver.
  • Halsbandet har tre längdlägen; ca 53 cm, 56 cm samt 59 cm. Mätt knäppt är halsbandets totallängd ca 29 cm får lås ned till stenens undre kant. 
  • Levereras i vacker smyckesask.
  • Vissa mindre variationer kan förekomma då stenarna skiftar i nyans och form samt att varje halsband är ett hantverk från grunden. 


Önskas anpassad längd på halsbandet går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.