Silverhalsband Spirit Stone Apatit

439 kr

Kristallhalsband med  apatit

Silverhalsband med magiskt vacker apatit i djupt turkosa nyanser. Skira penseldrag av djup turkos/blå och tunna stråk av mörka nyanser mot svart skapar ett levande intryck som för tankarna till böljande oändliga hav.

Spirit Stone är silverhalsband där jag kombinerar tunn silverkedja med lite större stenar av kristall, för en känsla med lite extra magi. Designen på silverkedjan gör att du kan välja mellan tre längdlägen på halsbandet; ca 53cm, 56cm samt 59.5cm.

Vacker att bära som solitär eller varför inte kombinera med annat halsband i silver eller några av dina favoriter ur Tiny pebbles kollektionen?

I bildspelet ser du ett fint exempel där kristallhalsbandet kombinerats med silverhalsband La Luna grace


Apatit egenskaper

Apatit sägs bära naturen av inspiration och motivation. Denna halvädelsten sägs vitalisera energiförråd och ett öppet sinne samt stärka kreativitet och tankeförmåga. Apatiten kan verka förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning, och samtidigt ha en lugnande och helande inverkan. Blå apatit är särskilt förknippad med andlig vägledning på ett högre plan. Primärt chakra för apatit är halschakrat. 


Material

  • Silverhalsband med halvädelsten av apatit i intensivt turkos/blå nyanser, stenens mått ca 11x17mm
  • 1.2mm silverkedja i äkta 925 silver. 
  • Halsbandet har tre längdlägen; ca 53cm, 56cm samt 59.5cm ( total längd på kedja mätt uppknäppt från lås till fästöglor.)
  • Levereras i vacker smyckesask.
  • Vissa mindre variationer kan förekomma då halvädelstenarna skiftar i nyans och form samt att varje halsband är ett hantverk från grunden.

Önskas anpassad längd på halsbandet går detta oftast att ordna, då med något lägre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.