Silverhalsband Spirit Stone månsten mini

439 kr

Kristallhalsband med melerad mini-månsten

Spirit Stone är kollektionen där jag kombinerar tunn silverkedja och lite större stenar av kristaller. Just detta exemplar har en lite mindre månsten i mjuka rosa nyanser, melerad med ljusare tunna penseldrag som går mot ljust beige/ vitt. 

Detta halsband finns i ett unikt exemplar, det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig.

Jag har designat kedjan så du kan välja mellan tre olika längdlägen på halsbandet; Ca 53.5cm, 56.5cm samt 59.5cm. Vacker att bära som solitär, eller varför inte kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace som exemplet visar i bildspelet ?


Månsten egenskaper

En fin sten för nystart i livet. Sägs balansera energier, stärka intuitionen och den empatiska förmågan. Likt månen sägs månstenen uppfyllas av reflekterande, receptiv, feminin energi. Och just som månens tilltagande och avtagande faser kan månstenen påminna oss om alltings föränderlighet. Primärchakrat för månstenen är navelchakrat. 


Material

  • Silverhalsband med vacker melerad mini månsten i mjukt rosa nyanser. Stenens mått ca 11x16mm.
  • 1.2 mm silverkedja i äkta 925 silver.
  • Halsbandet har tre längdlägen; 53.5cm, 56.5cm samt 59.5cm. 
  • Levereras i vacker smyckesask
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då halvädelstenarna skiftar i nyans och uttryck samt att varje silverhalsband är ett hantverk från grunden. 


Önskas anpassad längd på kedjan går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.