Silverhalsband Spirit Stone Akvamarin

439 kr

Kristallhalsband med Akvamarin

I kollektionen Spirit Stone kombinerar jag tunn silverkedja och stenar av kristaller i lite större storlek. Denna underbart vackra akvamarin med dess mjukt blå nyanser för tankarna till böljande hav om varma sommardagar. Harmoniska skiftningar i ljusa mjukt blå nyanser leker i halvädelstenens yta. 

Silverkedjans design gör så att du kan välja mellan tre olika längdlägen på halsbandet; ca55.5cm, 56.5cm samt 59.5cm. Fint kristallhalsband att bära som solitär, passar också mycket bra att kombinera med andra halsband. I bildexemplet ser du hur halsbandet kombinerat med silverhalsband La Luna Grace och Tiny pebbles bergkristall skapar en härlig känsla !


Akvamarin egenskaper

Akvamarin sägs stilla sinnet och minska stress. Sägs också inge mod i vår kommunikation och höja en andlig medvetenhet. Akvamarin kan ses som en kristall som bjuder in till ett högre spirituellt medvetande och underlättar kontakten mellan den fysiska och andliga kroppen, ses därför som en fin kristall att ha med sig vid meditation. Primärchakra för akvamarin är halschakrat. 


Material

  • Silverhalsband med vacker halvädelsten av akvamarin i mjukt blå nyanser. Stenens mått ca 13x18.5mm.
  • 1.2mm silverkedja i äkta 925 silver.
  • Halsbandet har tre längdlägen; 55.5cm, 56.5cm samt 59.5cm.
  • Levereras i vacker smyckesask.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då halvädelstenarna skiftar i nyans och form, samt att varje silverhalsband är ett hantverk från grunden. 

Vid önskemål om anpassad längd på kedjan går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.