Silverhalsband Spirit Stone melerad apatit

439 kr

Kristallhalsband med melerad apatit

Silverhalsband med vackert melerad apatit där nyanser i djupt turkos/blått, och även större mörkare stråk mot svart, skapar en härligt levande känsla. Spirit Stone är silverhalsband där jag kombinerar större stenar av kristall med tunn silverkedja. Det sker något i balansen mellan silverkedjan och den lite kraftigare halvädelstenen, lite extra magi helt enkelt!

Detta halsband finns i ett unikt exemplar. Det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig. 

Jag har designat kedjan så du kan välja mellan tre längdlägen på halsbandet; ca 53cm, 56cm samt 59.5cm. Denna melerade skönhet finns i ett unikt exemplar, är vacker att bära som solitär och även kombinerad med andra halsband som exempelvis silverhalsband La Luna grace och kanske en liten pebble i apatit ur kollektionen Tiny pebbles?


Apatit egenskaper

Apatit sägs bära naturen av inspiration och motivation. Denna halvädelsten sägs vitalisera energiförråd och ett öppet sinne samt stärka kreativitet och tankeförmåga. Apatiten kan verka förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning, samtidigt som den sägs ha en lugnande och helande inverkan. Blå apatit är särskilt förknippad med andlig vägledning på ett högre plan. Primär chakrat för apatit är halschakrat. 

Material

  • Silverhalsband med halvädelsten av melerad apatit i turkos/blå nanser med svarta inslag. Stenens mått: ca 10.5x16.5mm
  • 1.2 mm silverkedja i äkta 925 silver.
  • Halsbandet har tre längdlägen; ca 53cm, 56cm samt 59.5cm ( total längd på kedjan mätt uppknäppt från lås till fästöglor).
  • Levereras i vacker smyckesask.
  • Vissa mindre variationer kan förekomma då halvädelstenarna skiftar i nyans och form samt att varje halsband är ett hantverk från grunden. 


Önskas anpassad längd på halsbandet går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.