Silverarmband Seaside lullaby

559 kr

Silverarmband av tunna silverkedjor & små stenar av larimar

Handgjort silverarmband av tunna silverkedjor och underbart mjukt ljusturkosa halvädelstenar av larimar. En avslappnad känsla som för tankarna till havet, att sakta gå längs strandkanten en ljummen sommarkväll. Sju lager av skiraste silverkedjor i olika utföranden och dimension kombineras med vackra små stenar av larimar och små silverdetaljer för en härligt avslappnad bohemisk känsla. 

Seaside Lullaby är en liten unik kollektion där jag skapar några få exemplar av varje modell. Silverarmbandet skickas i en vacker smyckeask med ett kort där den tillhörande dikten står skriven;


Silent whispers for you my sweet lullaby.

You hold my dreams, my hope, my secret wishes.

For you everything

With you I stand connected. 


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med jordgudinnans energier och kontakten med naturen. Den står för kärlek, fred och lugn, och har en harmonisk inverkan på kroppen och själens samverkan med nya energier. Larimar frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka.

Material

  • Tunna kedjor i 925 silver i olika dimension kombineras med halvädelsten av larimar & små detaljer av silver. 
  • Längd på armbandet är anpassningsbart mellan ca18 -19,5 cm då armlänken avslutas med fyra stycken silveröglor.
  • Individuella mindre variationer kan förekomma då halvädelstenar varierar i färgton och form, varje armband skapas för hand och är från grunden ett unikt hantverk.

Vid önskemål om något längre armband kan detta ordnas med tillägg av extra avslutande silveröglor, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.