Mala halsband månsten tre hjärtan

1 150 kr

Handknutet mala halsband månsten, handgjord silverberlock tre hjärtan

Månsten i mjukaste nyanser som böljar från bomullsvitt, mjukt grå till dimrosa. Handgjord silverberlock med tre hjärtan och svensk lintråd i en vacker nyans av bordeux. Ett vackert mala halsband fyllt med kärlek, en extra liten kristallberlock med ljusaste rosenkvarts förhöjer en magisk känsla. 


Unika yogahalsband

Jag skapar alla yogahalsband för hand; varje pärla av halvädelsten varsamt utvald, silverberlocken med tre små hjärtan ett hantverk från grunden skapat ur silverplåt. Den mindre kristallberlocken med en liten rosenkvarts i ljusaste nyans går att knäppa av och flytta. 

Jag arbetar med så nära material som möjligt; återvunnet silver så långt det går, svensk lintråd som jag först bereder för hand med bivax för extra motståndskraft. 

Mina yogahalsband står för den jordande kontakten med ditt inre & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark och vacker just så som Du är. Fyll ditt mala halsband med dina innersta drömmar och vackraste intentioner. 

Mala halsbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort där stenens egenskaper finns beskrivna, en fin travellersbag i ljusrosa eco-bomull ingår också. 

Månsten

Månstenen sägs balansera energier, stärka din intuition och den empatiska förmågan samt ha en lugnande inverkan på känslorna. Det är en fin sten för en nystart i livet, och är likt månen uppfylld av receptiv, feminin energi. Just så som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings återkommande föränderlighet. 


Material

  • Mala halsband med 108 st 6mm pärlor av månsten i skiftande nyanser.
  • Knutet med svensk lintråd i vacker nyans av bordeux.
  • Handgjord silverberlock med tre små hjärtan instämplade. Skapat av 1mm silverplåt, 925 silver. Mått på silverberlock: ca 35x11mm.
  • Avtagbar mindre kristallberlock med liten sten av rosenkvarts.
  • totallängd på mala halsbandet ca 47cm , mätt från nacke till silverhängets under kant. 
  • Detaljer av 925 silver
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts & skapas för hand.