Silverarmband Feathers delight

449 kr

Handgjort silverarmband med en mjuk och flowig känsla. Skapat av finaste silverkedjor i olika utföranden och dimensioner som ger ett levande uttryck. Hänget rör sig fritt och faller mjukt längst handen, bjuder in till en sober bohemisk känsla. Ett unikt silverarmband som passar bra såväl till vardags som till fest- allt efter ditt eget tycke och smak. 

Föredrar du en mer stilren och ändå mjukt flowig känsla finns silverarmband Feathers delight soft, som är samma armband fast utan hänget. I samma kollektion ingår även silverhalsband Feathers delight long och short samt fotlänk. Skapad med inspiration från den mjuka lätthet hos en fjäders rörelse i vinden. 


Feather light,

such a delight.

Spirit free,

you capture my heart.


Material

  • Skapat av 925 silver. 
  • Silverkedjor i skira dimensioner. 
  • Armbandet har en totallängd om ca 17 cm, hängets totallängd är ca 6cm. Såväl armband som hänge är skapat av skira silverkedjor i olika utföranden och dimensioner.
  • Då varje armband är ett unikt hantverk kan vissa mindre variationer förekomma. 


Finns önskemål om anpassad längd på armbandet inom några centimeter går detta oftast att ordna. Då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.