Kristallberlock melerad grön agat


69 kr

Handgjord silverberlock med melerad grön agat

Härliga små kristaller av agat, melerade i grönt och vitt. Agat är en kristall som finns naturligt i en mängd olika nyanser, därav har jag valt att presentera berlockerna med agat uppdelat efter färg. Dessa två små agater med vacker melerad yta i gröna och vita nyanser skiljer sig något i storlek; en mindre med något mjukare melerad yta och en lite större med något starkare kontraster i nyanserna. Se bildspel för detaljbilder, där jag valt att benämna berlockerna "Melerad grön agat mindre" och " Melerad grön agat större". Den mindre agaten har måtten ca 6.5x8mm och den större ca 8.5x10mm. Välj i listan under storlek vilken av berlockerna du önskar beställa. Berlockerna säljes styckvis, det finns ett unikt exemplar av varje så det är kristallberlocken du ser på bilden som vid beställning skickas hem till dig. 

Berlocken har en liten karbinhake vilket gör den lätt att flytta från exempelvis ett halsband till ett armband eller varför inte bära den på en vristlänk? 

Till varje silverberlock ingår ett kort med kristallens egenskaper samt en fin liten smyckespåse av eco-bomull. 


Agat egenskaper

Text på medföljande kort;

Agat jordar och balanserar. Bygger över tid en enastående styrka.


För mer utförlig beskrivning av kristallers sagda egenskaper, läs gärna vidare under Kristaller och ädelstenars egenskaper.


Material

  • Liten berlock skapade av tunn silvertråd och liten kristall av melerad grön agat. 
  • 925 silver såväl i tråd som karbinhake.
  • Karbinhake i 925 silver ca 7mm.
  • Storlek på kristall; mindre ca 6.5x8mm, större ca 8.5x10mm. Det finns ett unikt exemplar av varje.
  • Totallängd på berlock: mindre ca 21.5mm, större ca 23mm.
  • Då kristallerna naturligt skiftar i nyans och form har varje berlock sitt eget unika uttryck. Det är berlocken på bilden som vid beställning skickas hem till dig.