Silversmycke Tiny pebbles bergkristall

449 kr

Silversmycke med kristall

Handgjort silversmycke med vackra små kristaller av bergkristall. Tunn silverkedja tillsammans med tre små pebbles av bergkristall, eller klar kvarts som den också heter, skapar en härlig känsla av mjukt formad is och porlande kristallklart vatten. Ett nätt härligt smycke att bära antingen som silverarmband virat två varv runt handleden eller som ett kortare silverhalsband, se bildspel för exempel på båda alternativen. Fin att kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace

Varje silversmycke skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på ena sidan och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 

Ett unikt silversmycke som kan matchas till många olika stilar och tillfällen. Vilken känsla vill du uttrycka idag?


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Bergkristall

Bergkristallen egentliga namn är klar kvarts och är en av de mest användbara kristallerna. Det är en fin allmänhelare som ger klarhet på alla plan och ger näring till helande energier. Dess energier står för klarhet, vakenhet, balans och samklang. Har en energimässigt balanserande och förstärkande inverkan. 

Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Tre pebbles i klar kvart (bergkristall) ca 6x8mm.
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 32-32,5cm, 35-35,5cm samt ca 38 cm
  • Smycket kan bäras som armband alt. kortare halsband
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje silversmycke skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna kan variera något i nyans och form. 

Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.