Månadssten november citrin

459 kr

Silverhalsband med månadssten för november; citrin

Handgjort silverhalsband med november månadssten citrin som gnistrar vackert i gyllene toner. Skir silverkedja med tre mindre kristaller av citrin vars nyanser går från ljusaste citronsorbet till mjuk honung och intensivare toner som påminner om bärnsten. 

Halsbandet går att variera mellan tre längdlägen; ca 46cm, 49 cm samt 52 cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en fin dekoration vid nacke ned mot rygg. De små kristallerna av citrin varierar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag eftersträvar en balans i uttrycket hos varje halsband jag skapar och väljer med noggrannhet ut de tre små stenarna. När du beställer ett månadshalsband av mig väljer jag med omsorg ut det halsband som skickas hem till dig.

Silverhalsbandet med månadssten är vacker att bära som solitär, år också fint att kombinera tillsammans med andra halsband som exempelvis silverhalsband La Luna grace eller tiny pebbles bergkristall

Varje månadssmycke skickas i en vacker ljusrosa smyckesask med ett litet kort där månadsstenens sagda egenskaper kortfattat beskrivs. 


Citrin egenskaper

Text på medföljande kort:

Citrin symboliserar solens värmande kraft. Sägs stärka kreativitet och vitalisera sinnet. Ses också som en kristall för välstånd och rikedom. 


Vill du läsa mer om månadsstenar och deras sagda egenskaper så har jag skrivit ett blogginlägg om det!


Material

  • Silverkedja 1mm, äkta 925 silver.
  • Tre mindre kristaller av citrin, á ca 6.5mm i diam. 3mm tjocklek. 
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 46cm, 49cm samt 52cm.
  • Individuella variationer förekommer då kristallerna naturligt skiftar i nyans, form och uttryck samt att varje silverhalsband är ett hantverk.