Silverhalsband Tiny pebble ametist

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Silverhalsband ametist

Handgjort halsband med sten av  vacker ametist i kombination med skir silverkedja. Ametist finns i en palett av nyanser, från ljusaste puderlila till dov djuplila. Denna i en mjuk harmonisk ljuslila ton. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre länglägen på halsbandet om ca 40,5 - 47 cm. Vid det kortaste läget lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj längs nacken ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. 

Tunt silverhalsband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt intryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverhalsband Grain of sand, La luna grace eller annat längre halsband som Feathers delight. I bildspelet syns exempel på kombinationen av  Tiny pebbles ametist och silverhalsband La Luna grace. Eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles i olika längd för ett härligt mjukt och levande uttryck? 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Ametist

Ametist är en kraftfull sten med intensiv spirituell vibration. Den verkar beskyddande och läkande, dess renande energier bidrar till ökad känsla av sinnligt fokus och klarhet. Ametist stärker vår intuition och vårt sunda förnuft, verkar samtidigt lugnande och rogivande samt bjuder in till kärlek och omtanke. 

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjukt ljuslila ton, ca 7x9mm.  
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 40,5cm, 43,5cm samt 47cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar något i nyans och form. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedjan inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.