Silverhalsband Tiny Pebbles rosenkvarts

359 kr

Silverhalsband rosenkvarts

Handgjort halsband med sten av vacker mjukt ljusrosa rosenkvarts, i kombination med tunn silverkedja. Rosenkvarts i mjuka toner från ljusaste rosa till rosa/vit ger ett harmoniskt och lugnt intryck. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet om ca 40,5 - 48cm.  Vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. 

Tunt silverhalsband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverhalsband Grains of sand eller ett längre halsband som Feathers delight. Eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles i olika längd för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverhalsband med pebbles i vit månsten och akvamarin, samt kombinationen pebbles vit månsten och silverhalsbandet Grain of sand. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Rosenkvarts

Rosenkvarts är en kraftfull emotionell healer som varsamt byter ut negativa energier mot kärleksfulla vibrationer. Den genomstrålar kärlek, öppnar hjärtat, stärker kärleken till dig själv och har samtidigt en lugnande och uppbyggande inverkan. Rosenkvartsen verkar bidragande i att öppna sinnet för skönhet och kärlek på alla plan, och är den mest betydelsefulla kristallen för hjärtat och hjärtchakrat.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjukt ljusrosa rosenkvarts, ca 5x8mm. 
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 40,5cm, 44cm samt 48 cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.