Mala halsband Lapis Lazuli Trust

1 150 kr

Handknutet mala halsband lapis lazuli, handgjord silverberlock Trust

Lapis lazuli i böljande blå nyanser tillsammans med den midnattsblå lintråden skapar en magisk känsla. Den handgjorda silverberlocken Trust som en mjuk påminnelse till dig själv att lita till din egen inre sanning och följa ditt hjärtas ljus. 


Yogahalsband med magisk känsla

Varje yogahalsband är ett unikt hantverk från grunden; svensk lintråd som jag bereder för hand med bivax för extra motståndskraft, varje pärla av halvädelsten varsamt utvald, den handgjorda silverberlocken med texten Trust skapad ur äkta silverplåt. Den mindre kristallberlocken med en liten lapis lazuli i midnattsblå nyans går att knäppa av och flytta.

Mina mala halsband står för den jordande kontakten med ditt inre & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark och vacker just så som Du är. 

Yogahalsbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i ljusrosa eco-bomull ingår också. 


Text på medföljande kort:

Mala halsband Trust; För tilliten till dig själv & din egen förmåga. Lyssna till din innersta gnista & stråla i allt det vackra du är.

Lapis Lazuli: Motverkar stress, främjar lugn & Stillhet. Balanserande, uppmuntrar till att ge uttryck för ditt innersta jag. Verkar stärkande för egenskaper som ärlighet, medkänsla och hederlighet. 


Material

  • Mala halsband med 108 st 6mm pärlor av lapis lazuli & Ljus sandelträ.
  • Knutet med svensk lintråd i midnattsblå nyans.
  • Handgjord silverberlock med texten Trust. Skapat av 1mm silverplåt, äkta 925 silver. Mått på silverberlock: ca 11x36mm.
  • Avtagbar mindre kristallberlock med liten sten av lapis lazuli.
  • Detaljer av 925 silver
  • Totallängd på halsband ca 47.5cm, mätt från nacke ned till silverhängets undre kant.
  • Varje yogahalsband är ett unikt hantverk som knyts & skapas för hand.