Mala halsband Citrin

798 kr

Mala halsband med vackraste pärlor av citrin & tofs av lintråd i mjuk umbra nyans

Malahalsband med citrin som gnistrar härligt i ljusaste gyllene nyanser! Handknutet med svensk lintråd i mjuk nyans av umbra och en handgjord ring av silver som symboliserar enighet i sinnet och en jordande känsla. Den handgjorda tofsen av lintråd hänger från silverringen och är utsmyckad med två pärlor i ljus sandelträ som harmonierar fint med halsbandets gyllene nyanser. Fin att kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace & silverhalsband Lotus som i bildexemplet. Ett helt unikt yogahalsband skapat i känslan av solens värmande energier och jordens varsamma grundade känsla. Visste du förresten att tofsen på mala halsband symboliserar vår spirituella kontakt och kontakten till varandra? En symbol för enighet och helhet. 

Jag skapar ett unikt mala halsband i taget, den mala du ser på bilden är det halsband som vid beställning skickas hem till dig. Halsbandet skickas i fin smyckeask med ett tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna. En travellersbag av rosa eco-bomull ingår också, så du lätt kan ta med dig din mala ut på äventyr!

Text på medföljande kort:

Mala halsband Citrin

Citrin bär solens värmande kraft inom sig. Sägs vitalisera sinnet & stärka kreativitet. En sten för ökad självkänsla & självförtroende.

Mala med 108 pärlor; Ordet mala är sanskrit och betyder radband. Har en tusenårig tradition inom såväl buddismen, hinduismen & den yogiska filosofin. Antalet pärlor, 108, symboliserar universum (1), ingenting (0) och alltings oändlighet (8). 


Material 

  • Malahalsband med 108 pärlor av citrin 6mm, detaljpärlor i ljus sandelträ.
  • Handknutet med svensk lintråd i mjuk nyans av ljus umbra.
  • Fast längd på halsbandet om ca 43cm, mätt från nacke till nedre pärla. Totallängd inkl. tofs ca 54cm.
  • Handgjord ring i äkta silver ca 15mm i diam. Detaljpärlor i ljus sandelträ.
  • Handgjord tofs av lintråd, längd på tofs ca 11cm inkl. silverring.
  • Halsbandet skickas i smyckeask med tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna.
  • En travellersbag i rosa eco-bomull ingår.
  • One of a kind, det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig.