Mala halsband Grounded grön jaspis

1 150 kr

Handknutet mala halsband med jaspis

Handknutet mala halsband med halvädelsten av grön jaspis. Mjukt gröna nyanser skiftandes från den allra ljusaste dimgröna till mörkare, melerade mellangröna toner. Kompletteras av ljussandelträ och lintråd i ljust olivgrön nyans.

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget har en mjukt böljande känsla och bär texten "Grounded", som en stilla påminnelse om din inre styrka och ett jordande av sinnet. Silverhänget är bearbetat, format och mjukt borstat- varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. En silverberlock med en liten pebble av agat skapar extra magi, och går att knäppa av och flytta så du får möjlighet till att variera hur du vill bära halsbandet. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Mala halsbandet skickas i vacker smyckeask med tillhörande kort där stenens egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i eco-bomull ingår också. 


Jaspis

Jaspis har en jordande inverkan på kroppen och sinnets energier. Det är en mycket närande sten som har en stödjande och lugnande inverkan vid stress. Jaspis har en balanserande inverkan och inger mod att möta utmaningar. Den verkar beskyddande och främjar förmågan att möta sig själv på ett ärligt sätt. 

Den gröna jaspisen stimulerar särskilt hjärtchakrat.Material

  • Mala halsband med 108 st. 6mm pärlor av grön jaspis & ljus sandelträ.
  • Knuten med svensk lintråd. 
  • Handgjort silverhänge med texten "Grounded". Skapat av 1 mm silverplåt, 925 silver. Mått silverhänge: 2,9x1,9 cm,
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av agat. 
  • Totallängd på malahalsband: ca 46 cm. (mätt från nacke ner till underkant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.