Silverarmband Tiny pebbles vit månsten

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Kristallarmband vit månsten

Handgjort armband med sten i vacker mjukt vit/beige månsten, i kombination med tunn silverkedja. Den vita månstenen i skiftande harmonisk vit/beige nyans för tankarna till det mjuka månljuset om sena sommarnätter. Kedjans design ger möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5 cm.  

Tunt silverarmband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverarmband Connected eller Feathers delight soft, eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverarmband Tiny pebbles apatit och armband Connected.

Varje kristallarmband skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på ena sidan, på kortets andra sida står kristallens egenskaper beskrivna.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart.


Månsten

Månstenen är en fin sten för den som vill ha en nystart i livet. Den balanserar energier, stärker intuitionen och den empatiska förmågan, samt har en kraftfullt lugnande inverkan på känslorna. Likt månen är månstenen reflekterande och uppfylls av receptiv, feminin energi. Och just så som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings återkommande föränderlighet.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjukt vit/beige månsten, ca 5x8mm. 
  • Silverkedjan har möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.