Silversmycke Tiny pebbles vit månsten

449 kr

Silversmycke med kristall i mjukt vit/beige månsten

Handgjort silversmycke med vackra små kristaller av månsten i skiftande harmoniskt vit/beige nyanser som för tankarna till det mjuka månljuset om sena sommarnätter. Ett nätt smycke som kan bäras antingen som silverarmband i dubbla lager eller som ett kortare silverhalsband. Se bildspel för exempel på båda alternativen. Fint att kombinera med annat silversmycke, som exempelvis silverhalsband La Luna grace.

Ett unikt silversmycke som kan matchas till många olika stilar och tillfällen. Vilken känsla vill du uttrycka i dag?

Varje silversmycke skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper står skrivna på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Vit månsten

Månstenen är en fin sten för den som vill ha en nystart i livet. Den balanserar energier, stärker intuitionen och den empatiska förmågan samt har en kraftfullt lugnande inverkan på känslorna. Likt månen är månstenen reflekterande och uppfylls av receptiv, feminin energi. Och just så som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings återkommande föränderlighet. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Tre pebbles av vit månsten i mjuka nyanser, ca 7x8mm i diam.
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 32.5cm, 35.5cm samt 38cm
  • Smycket kan bäras som armband eller kort halsband.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje smycke görs för hand av silverkedja och silvertråd, samt att halvädelstenarna varierar något i nyans och form.

Vid önskemål om anpassad längd på kedjan inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.