Silversmycke Tiny pebbles skogsgrön agat

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Silversmycke med kristaller i djupt skogsgröna nyanser

Handgjort silversmycke med vackra små kristaller av agat i djupt gröna nyanser som för tankarna till frodiga granskogar. Ett nätt smycke som kan bäras antingen som silverarmband i dubbla lager eller som ett kortare silverhalsband. Se bildspel för exempel på båda alternativen. Fint att kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace. 

Ett unikt silversmycke som kan matchas till många olika stilar och tillfällen. Vilken känsla vill du uttrycka idag?

Varje silversmycke skicks i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står på kortets ena sida och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart 


Agat 

Agat är en jordande sten som har en balanserande och stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Den har en lindrande och lugnande inverkan, stimulerar medvetandet och de mentala funktionerna. Agat stärker också självförtroendet och acceptans av det egna jaget. gaten verkar långsamt och bygger över tid en enastående styrka. 

Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Tre pebbles av djupt skogsgrön agat, ca 7x8mm.
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 33cm, 35.5cm samt 39cm.
  • Smycket kan bäras som armband eller kort halsband.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje smycke görs för hand av silverkedja och silvertråd, samt att halvädelstenarna kan variera något i nyans och form.

Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.