Silversmycke Tiny pebbles mossagat

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Silversmycke med kristaller av mossgröna nyanser

Handgjorda silversmycken med härliga små kristaller av mossagat i mjukt gröna nyanser. Tunn silverkedja tillsammans med tre små pebbles av vacker mossagat där de gröna nyanserna växer likt lövverk eller mossa i den halvgenomskinliga stenen. Detta smycke finns i två exemplar, se bildspelet där jag namngett dem "mossagat 1" och "mossagat 2" för att skilja dem åt. De är snarlika, med då stenarna har sitt eget unika uttryck fick de var sitt namn.  Se val under "sten". 

Ett nätt smycke som kan bäras antingen som silverarmband virat två varv runt handleden, eller som ett kortare silverhalsband. Se bildspelet för exempel på båda alternativen. Fint att kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace

Ett unikt silversmycke som kan matchas till många olika stilar, vilken känsla vill du uttrycka idag?

Varje silversmycke skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper på kortets andra sida.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart


Mossagat

En stabiliserande sten med starka band till naturen. Sägs friska upp själen och göra det möjligt att se skönheten i det du har. En sten för förbättrad självkänsla och stärker positiva personlighetsdrag. Löser upp rädslor och djupgående stress. Mossagaten hjälper till att utveckla styrka och stärker förmågan att uttrycka sin personlighet. En mycket optimistisk sten som uppmuntrar till tillit och hopp. 

Material

  • Tunn silerkedja 1mm i diam. Tre pebbles av mossagat, ca 7x8mm
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 32.5cm, 35.5 cm samt 38.5 cm
  • Finns i två utföranden, mossagat 1 samt mossagat 2, se "val & varianter"
  • Smycket kan bäras som armband eller som kort halsband.
  • Mindre variationer kan förekomma då varje silversmycke skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna varierar något i nyans och form. 

Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går det oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: ko[email protected] alternativ via kontaktformuläret.