Silversmycke Tiny pebbles larimar

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Silversmycke med kristall av larimar i ljusturkosa nyanser

Handgjort silversmycke med vackra små kristaller av larimar i mjukt ljusturkos nyans med tunna stråk av beigegrå som för tankarna till havet och skummande vågor som bryter in vid strandkanten. Ett nätt smycke som kan bäras antingen som armband i dubbla lager eller som ett kortare halsband. Se bildspel för exempel på båda alternativen. Fint att kombinera med annat silversmycke som exempelvis silverhalsband La Luna grace.

Varje silversmycke skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 

Ett unikt smycke som kan matchas till många olika stilar och tillfällen. Vilken känsla vill du uttrycka idag?


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med naturen och jordgudinnans energier. Den står för kärlek, fred och lugn. Larimar har en harmonisk inverkan, frisätter kreativiteten och öppnar upp sinnet då du villkommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Tre pebbles av larimar i ljust turkosa nyanser, ca 6x7mm
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 32.5cm, 35.5cm samt 38.5cm
  • Smycket kan bäras som armband eller kort halsband
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje smycke görs för hand av silverkedja och silvertråd, samt att halvädelstenarna kan variera något i nyans och form.

Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.