Silversmycke Tiny pebbles agat jordiga nyanser

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Silversmycke med kristaller i jordnära nyanser

Handgjort silversmycke med härliga små kristaller av agat i jordnära nyanser. Tunn silverkedja tillsammans med tre små pebbles av agat i härligt jordiga nyanser skapar en harmonisk känsla. Ett nätt smycke som kan bäras antingen som silverarmband virat två varv runt handleden, eller som ett kortare silverhalsband. Se bildspel för exempel på båda alternativen. Fint att kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace. Ett unikt silversmycke som kan matchas till många olika stilar och tillfällen. Vilken känsla vill du uttrycka idag? 

Varje silversmycke skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på ena sidan och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart


Agat

Agat är en jordande sten som har en balanserande och stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Den har en lindrande, lugnande inverkan och stimulerar medvetandet och de mentala funktionerna. Agaten stärker också självförtroendet och acceptans av det egna jaget. Agaten verkar långsamt och bygger över tid en enastående styrka. 

Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Tre pebbles av agat i jordnära nyanser, ca 6x8mm.
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 32.5cm, 35.5cm samt 38-38,5cm
  • Smycket kan bäras som armband eller kort halsband
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje silversmycke skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna varierar något i nyans och form.

Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.