Silverhalsband Tiny pebbles dimgrå månsten

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Halsband med sten av vacker månsten i grå nyanser

Handgjort silverhalsband med härlig pebble av ljust dimgrå månsten i mjuka nyanser. Nätt halsband där kedjans design skapar möjligheten att bära halsbandet vid tre olika längdlägen om ca; 41.5, 44.5 samt 47.5 cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en vacker dekoration vid nacke ned mot rygg, se bildspel för exempel. 

Då dessa vackra månstenar skiftar i nyans, form och uttryck har jag valt att presentera halsbanden ett i taget. Varje halsband är ett unikt hantverk, det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig vid beställning. 

Den ljust dimgrå månstenen med något skimrande varm ton passar till de mesta av färgval på kläder, såväl till enklare t-shirt, till stilren skjorta eller en härligt flowande klänning.   

Tiny pebbles är ett nätt silverhalsband som ger varje dag lite extra magi. Bär det som solitär för det där lilla extra som lyfter dagens outfit, eller styla tillsammans med andra halsband som exempelvis silverhalsband La Luna grace som i bildspelet eller varför inte kombinera flera av dina favorit pebbles för en härligt magisk känsla.  


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart


Månsten

Månstenen är en fin sten för den som vill ha en nystart i livet. Den balanserar energier, stärker intuitionen och den empatiska förmågan samt har en kraftfullt lugnande inverkan på känslorna. Likt månen är månstenen reflekterande och uppfylls av receptiv, feminin energi. Och just så som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings återkommande föränderlighet.


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam.
  • Pebble av månsten i ljust dimgrå nyanser, ca 8.5x11mm
  • Silverkedjan har tre olika längdlägen; ca 41.5, 44.5 samt 47.5 cm
  • Varje halsband är ett unikt hantverk  från grunden. Det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med ny pebble av halvädelsten. Dessa beställningar har något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.