Silverhalsband Spirit Stone Citrin


439 kr

Kristallhalsband med citrin

Sprit Stone är kollektionen där jag kombinerar tunn silverkedja och lite större stenar av kristaller. Citrinens härligt mjukt gula nyanser för tankarna till bärnsten eller mjuka nyanser av honung. 

Vackra att bära som solitärer, eller varför inte göra som i bildexemplet och bära halsbandet tillsammans med silverhalsband La Luna grace och Tiny pebbles citrin för lite extra magisk känsla?

Halsbandet är designat så du kan välja mellan tre olika längdlägen; ca 53cm, 56cm samt 59 cm. Dessa citriner skiftar i nyanser och intryck ,så jag har valt att kalla dem sten1 och sten 2. Så att du kan välja exakt vilken sten du vill ha. I bildspelet kan du se de olika stenarna och i den tillhörande bildtexten ser du namnet på stenarna. 

Sten 1 påminner något om bärnsten i sina mjukt gula, lite brända nyanser med tunna mörkare penseldrag inuti. 

Sten 2  går i nyanser som för tankarna till mjuk honung. 

Du kan välja i listan vilket av halsbanden du vill beställa. Jag har gjort ett exemplar av varje, så det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig.


Citrin

Bär solens värmande kraft i sig. Sägs vitalisera sinnet och stärka kreativitet. Citrinen är en sten som också kopplas samman med ökad självkänsla och självförtroende. Primärchakra för citrinen är solarplexus. 


Material

  • Silverhalsband med vacker citrin i mjuka ljusgula nyanser. Stenens mått är ca 14x17mm.
  • 1.2mm silverkedja i äkta silver. 
  • Halsbandet har tre längdlägen; ca 53cm, 56cm samt 59cm. 
  • Halsband med sten 1: Går i nyanser som påminner om bärnsten, med några enstaka tunna mörka penseldrag inuti stenen. 
  • Halsband med sten 2: Går i nyanser som för tankarna till mjuk honung. 
  • Levereras i vacker smyckesask.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då halvädelstenarna skiftar i nyanser och form, samt att varje silverhalsband är ett hantverk från grunden.


Önskas anpassad längd på kedja går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail på: [email protected] alt. via kontaktformuläret.