Silverhalsband Tiny pebble månsten melerad brun

359 kr

Silverhalsband med sten av månsten

Handgjort silverhalsband med vacker sten av melerad månsten i bruna och vita nyanser. De mjuka skiftningarna från varm brun till vit/beige skapar en jordnära harmonisk känsla. Detta halsband finns i ett unikt exemplar, i bildspelet finns bilder på stenens båda sidor. Det halsband du ser på bilden är det du vid beställning får skickat hem till dig. 

Den skira silverkedjan har tre längdlägen du kan välja mellan; ca 41.5, 45 samt 48.5 cm. Buret vid de kortare lägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en vacker detalj vid nacke ned mot rygg, se bildspel för exempel.

Tiny pebbles är vacker att bära som solitär eller tillsammans med annat halsband, som exempelvis silverhalsband La Luna grace eller kanske silverhalsband reflection. 

Månstenen med dess mjukt balanserande och lugnande energier är en fin sten att bära med sig för lite extra magi i vardagen. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart. 


Månsten

Månstenen är en fin sten för dig som vill ha en nystart i livet. Den balanserar energier, stärker intuitionen och den empatiska förmågan samt har en kraftfullt lugnande inverkan på känslorna. Likt månen är månstenen reflekterande och uppfylls av receptiv, feminin energi. Och just som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings föränderlighet. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam.
  • Pebble av månsten i mjuka brun/ beiga nyanser. Mått på sten ca 8x8.5mm.
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 41.5 cm, 45cm samt 48.5cm
  • Varje silverhalsband är ett unikt hantverk. Det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig. 


Vid önsemål om anpassad längd på kedja går detta oftast att ordna, då med en ny pebble av halvädelsten. Dessa beställningar har något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.