Silverarmband Tiny pebbles dimgrå månsten


379 kr

Kristallarmband med månsten i dimgrå nyans

Handgjort silverarmband med kristall av månsten i mjukt dimgrå nyans. Skapat av skiraste silverkedja som gör armbandet lätt och behagligt att bära. Den vackra månstenen skiftar i dovt lila/grå nyanser. Stenen med rektangulär form skiftar mer i dovt lila/grå med ett tunt, svagt streck som löper längs ytan och stenen som är mer mjukt fyrkantig i formen går i mjukt sandbeige/grå nyans. 

Silverkedjans design ger dig möjlighet att variera längden på kedjan mellan ca 16cm, 16.5cm, 19.5cm samt 20cm. Buret vid de kortare längdläget läger sig kedjans avslutande del som en vacker dekoration längs handen, se bildspel för exempel. 

Varje silverarmband är ett hantverk, och kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Då dessa stenar skiljer sig ganska mycket åt i uttryck har jag valt att lägga upp dem ett fåtal åt gången, där de kristallarmband du ser på bilden är de som vid beställning skicks hem till dig. Ett unikt exemplar av varje. Jag har valt att kalla dem "Månsten rektangulär" och "Månsten mjuk fyrkant" . Du väljer i listan vilket av armbanden du vill ha. Håll markören över bilderna i bildspelet så visas namnet på stenen. 


Tiny pebbles kristallarmband ger lite extra magi till din dag, fin att bära som solitär eller tillsammans med exempelvis silverarmband Feathers delight soft. Armbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande litet kort; på ena sidan dikten, på andra sidan finns kristallens egenskaper beskrivna.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Månsten

En fin start för nystart i livet. Balanserar energier och stärker din intuition. Uppfylls av reflekterande, receptiv feminin energi. Och just så som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings återkommande föränderlighet. 


Material

  • 1 mm silverkedja, liten kristall av månsten.
  • 925 silver
  • Rektangulär månsten ca 5x9mm, Mjukt fyrkantig månsten ca 7x9mm
  • Silverarmbandet går att variera mellan fyra längdlägen ca 16cm, 16.5cm, 19.5cm samt 20cm
  • Varje kristallarmband är ett hantverk skapat av silverkedja, silvertråd och unika, väl utvalda kristaller. 
  • Ett unikt exemplar av varje, välj mellan månsten rektangulär & månsten mjuk fyrkant.


Vid önskemål om anpassad längd på kedja går detta oftast att orda, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.