Silverarmband Tiny pebbles dimgrå månsten

298 kr

Kristallarmband med månsten i dimgrå nyans

Handgjort silverarmband med kristall av månsten i en mjukt dimgrå nyans med svagt inslag av dovt lila. Skapat av skiraste silverkedja som gör armbandet lätt och behagligt att bära. Den vackra månstenen skiftar i dovt lila/grå nyans. Stenen med dess rektangulära form skiftar i dovt lila/grå med ett tunt, svagt streck som löper längs ytan.

Silverkedjans design ger dig möjlighet att variera längden på kedjan mellan ca 16cm, 16.5cm, 19.5cm samt 20cm. Buret vid de kortare längdläget lägger sig kedjans avslutande del som en vacker dekoration längs handen, se bildspel för exempel. 

Tiny pebbles kristallarmband ger lite extra magi till din dag, fin att bära som solitär eller tillsammans med exempelvis silverarmband Feathers delight soft. Armbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande litet kort; på ena sidan dikten, på andra sidan finns kristallens egenskaper beskrivna.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Månsten

En fin start för nystart i livet. Balanserar energier och stärker din intuition. Uppfylls av reflekterande, receptiv feminin energi. Och just så som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings återkommande föränderlighet. 


Material

  • 1 mm silverkedja, liten kristall av månsten.
  • 925 silver
  • Rektangulär månsten ca 5x9mm.
  • Silverarmbandet går att variera mellan fyra längdlägen ca 16cm, 16.5cm, 19.5cm samt 20cm
  • Varje kristallarmband är ett hantverk skapat av silverkedja, silvertråd och unika, väl utvalda kristaller.