Fotlänk i äkta silver Seaside lullaby

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Vristlänk i silver med stenar av larimar

Handgjord fotlänk i silver av tunna silverkedjor och underbart mjukt ljusturkosa halvädelstenar av larimar. En avslappnad känsla som för tankarna till havet, att sakta gå längs strandkanten en ljummen sommarkväll.  Skiraste silverkedjor kombineras med vackra små stenar av larimar och små silverdetaljer, för en härligt avslappnad bohemisk känsla. En handgjord vristlänk i silver, vacker att bära såväl till slitna jeans som till den drömmiga sommarkjolen!

Seaside Lullaby är en mindre kollektion där jag skapar några få exemplar av varje modell.


Fotlänken skickas i vacker smyckeask med ett kort där den tillhörande dikten står skriven: 

Silent whispers for you my sweet lullaby

You hold my dreams, my hope, my secret wishes

For you everything

With you I stand connected


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med naturen och jordgudinnans energier. Den står för kärlek, fred och lugn. Larimar har en harmonisk inverkan, den frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning.  Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka. 


Material

  • Tunn ankarkedja i 925 silver kombineras med halvädelsten av larimar & vackra små silverdetaljer.
  • Längd på fotlänk är anpassningsbar i fem steg (5 st silveröglor som avslut på fotlänken), mellan ca 25.5 - 28 cm cm. 
  • Individuella mindre variationer kan förekomma då halvädelstenarna naturligt skiftar i nyans, form & uttryck, samt att varje fotlänk är skapad för hand och är ett unikt hantverk.