Månadssten september iolit

459 kr

Silverhalsband med månadssten för september; iolit

Handgjort silverhalsband med september månadssten iolit i mjuka blå, ibland nästan lila nyanser. Skir silverkedja med tre mindre kristaller av iolit vars magiskt vackra nyanser för tankarna till oändliga hav och svalkande vindar. Mjuka dova nyanser från ljusaste blå till mättade djupblå nyanser, svagt skiftandes med grå och lila inslag.  

Halsbandet har tre längdlägen; ca 46cm, 49cm samt 52cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en fin dekoration vid nacke ned mot rygg. De små kristallerna av iolit skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag eftersträvar en balans i uttrycket hos varje halsband jag skapar, och väljer med noggrannhet ut de tre små stenarna. När du beställer ett månadshalsband av mig väljer jag med omsorg ut det halsband som skickas hem till dig. 

Silverhalsbandet med månadssten är vackert att bära som solitär, passar också fint att kombinera med ett annat kortare halsband som exempelvis silverhalsband La Luna grace

Varje månadssmycke skickas i en vacker ljusrosa smyckesask med ett litet kort där månadsstenens sagda egenskaper beskrivs. 


Iolit egenskaper

Text på medföljande kort:

Iolit ses som en visionernas sten som stärker din intuitiva insikt. Aktiverar kreativitet och inspiration. Balanserande & hjälper dig att uppfylla dina mål. 


Vill du läsa mer om månadsstenar och deras sagda egenskaper har jag skrivit ett blogginlägg om just det!


Material

  • Silverkedja 1mm, äkta 925 silver.
  • Tre mindre kristaller av iolit, á ca 6.5mm i diam. 2.5mm tjocklek.
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 46cm, 49cm samt 52 cm.
  • Individuella variationer förekommer då kristallerna naturligt skiftar i nyans, form och uttryck samt att varje silverhalsband är ett hantverk.