Månadssten maj krysopras

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Silverhalsband med månadssten för maj; krysopras

Handgjort månadshalsband skapat av skiraste silverkedja och tre mindre kristaller. Månadssten för maj är krysopras vars härligt uppfriskande gröna nyanser för tankarna till spirande vår och tidig sommarvärme. Vackert skiftandes från ljusaste mjukt mintgrön till mer intensiva äppelgröna toner. Silverhalsbandet har tre längdlägen; ca 46cm, 49cm samt 52 cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en fin dekoration vid nacke ned mot rygg. 

De små stenarna av krysopras skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag eftersträvar att varje halsband jag skapar har en balans i sitt uttryck och väljer med noggrannhet ut de tre små kristallerna. När du beställer ett månadshalsband hos mig väljer jag med omsorg ut det halsband som skickas hem till dig. 

Ett vacker halsband att bära som solitär, också fin att kombinera med ett annat kortare halsband som exempelvis silverhalsband Grain of sand. Hur vill du uttrycka dig just idag?

Varje månadssmycke skickas i en vacker ljusrosa smyckesask med ett litet kort där månadsstenens sagda egenskaper kortfattat finns beskrivna.


Krysopras egenskaper

Text på medföljande kort:

Krysopras är en kristall för lycka, glädje och medkänsla. Sägs stimulera kreativitet & en öppenhet inför nya situationer, samt stärka ett flöde av helande energi. 


Vill du läsa mer om månadsstenar och deras sagda egenskaper har jag skrivit ett blogginlägg om det!


Material 

  • Silverkedja 1mm, äkta 925 silver.
  • Tre mindre kristaller av krysopras, á ca 7mm i diam. 3mm tjocklek. 
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 46cm, 49cm samt 52cm.
  • Mindre individuella variationer förekommer då halvädelstenarna skiftar i nyans, form och uttryck samt att varje silverhalsband är ett hantverk.