Månadssten juni månsten

459 kr

Silverhalsband med månadssten för juni; månsten

Handgjort silverhalsband med månsten, månadssten för juni. Skir silverkedja och tre mindre kristaller av månsten skiftandes i mjuka nyanser från ljust puderrosa till lite mer dova toner mot beige/mjukt grå skapar en harmonisk känsla. Halsbandet har tre längdlägen; ca 46cm, 49cm samt 52cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en fin dekoration vid nacke ned mot rygg.

De små månstenarna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag eftersträvar att varje halsband jag skapar har en balans i sitt uttryck, och jag väljer med noggrannhet ut de tre stenarna. När du beställer ett månadshalsband av mig väljer jag med omsorg ut det halsband som skickas hem till dig.  

Silverhalsbandet med månadssten är vackert att bära som solitär, också mycket fint att kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace för lite extra månmagi!

Varje månadssmycke skickas i en vacker ljusrosa smyckesask med ett litet kort där månadsstenens sagda egenskaper beskrivs. 


Månsten egenskaper

Text på medföljande kort: 

Månstenen sägs balansera energier, stärka intuition & ha en lugnande inverkan på känslorna. Likt månen reflekterande & uppfylld av receptiv, feminin energi.


Är du intresserad av att läsa mer om månadsstenar och deras sagda egenskaper har jag skrivit ett blogginlägg om det!


Material

  • Silverkedja 1mm, äkta 925 silver.
  • Tre mindre kristaller av månsten, á ca 7mm i diam. 3mm i tjocklek. 
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 46cm, 49cm samt 52cm.
  • Mindre individuella variationer förekommer då halvädelstenarna skiftar i nyans, form och uttryck samt att varje silverhalsband är ett hantverk.