Månadssten februari ametist

459 kr

Silverhalsband med månadssten för februari; ametist

Februari månadssten är ametist som vackert skiftar i nyanser från ljusaste lavendel till mer intensivt mörkt lila nyanser. Nätt månadshalsband skapat av skiraste silverkedja och tre mindre kristaller av ametist. Silverkedjan har tre längdlägen som du kan välja mellan; ca 46cm, 49cm samt 52cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj vid nacke ned mot rygg. De små kristallerna av ametist skiftar naturligt i nyans, form och utryck. Jag eftersträvar att varje halsband har en balans i sitt uttryck och väljer med noggrannhet ut de tre stenarna. När du beställer ett månadshalsband hos mig väljer jag med omsorg ut vilket halsband som skickas hem till dig. 

Varje månadssmycke kommer i en vacker ljusrosa smyckesask med ett litet kort där månadsstenens sagda egenskaper kortfattat beskrivs.

 

Ametist egenskaper

Text på medföljande kort:

Ametist är en kristall med kraftfull spirituell vibration. Sägs stärka vår intuition, sinnliga fokus & klarhet. Bjuder in till kärlek och omtanke. 


I ett blogginlägg jag skrivit om månadsstenarna och deras sagda egenskaper kan du läsa mer!


Material

  • Silverkedja 1 mm, äkta 925 silver.
  • Tre minder kristaller av ametist á ca 7mm i diam. 4mm tjocklek.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då halvädelstenarna naturligt skiftar i nyans, form och uttryck samt att varje silverhalsband är ett hantverk. 
  • Varje månadssmycke skickas i ljusrosa smyckesask med ett kort där månadsstenens sagda egenskaper kortfattat beskrivs.