Månadssten april bergkristall

459 kr

Silverhalsband med månadssten för april; bergkristall

Handgjort månadshalsband där skiraste silverkedja kombineras med tre mindre kristaller. Månadssten för april är bergkristall som med dess härligt klara nyanser skapar känslan av svalkande is och friskt porlande vatten. Silverhalsbandet går att variera mellan tre längdlägen, ca 46cm, 49cm samt 52cm. Buret vid det kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en vacker dekoration vid nacke ned mot rygg. 

De små stenarna av bergkristall varierar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag eftersträvar att varje halsband jag skapar har en balans i sitt uttryck , och  jag väljer med stor noggrannhet ut de tre små kristallerna. När du beställer ett månadshalsband hos mig väljer jag med omsorg ut det halsband som skickas hem till dig. 

Ett vackert halsband att bära som solitär, eller varför inte kombinera det med ett annat kort silverhalsband som exempelvis La Luna grace?

Varje månadssmycke skickas i en vacker ljusrosa smyckesask med ett litet kort där månadsstenens sagda egenskaper står beskrivna. 


Bergkristall egenskaper

Text på medföljande kort:

Bergkristallens energier står för klarhet, vakenhet, balans och samklang. Sägs ge klarhet på alla plan & ge näring till helande energier.


Är du intresserad av att läsa mer om månadsstenar och dess sagda egenskaper har jag skrivit ett blogginlägg om det!


Material

  • Silverkedja 1mm, äkta 925 silver.
  • Tre mindre kristaller av bergkristall, á ca 7mm i diam. 3.5mm tjocklek.
  • Mindre individuella variationer förekommer då halvädelstenarna skiftar i nyans, form och uttryck samt att varje silverhalsband är skapat för hand.