Mala halsband Mookait

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handknutet mala halsband med ljuvligt färgsprakande mookait. 108 pärlor i senapsgul, ljust beige och vidare mot lila/röda nyanser skapar tillsammans med lintråd i vacker ton av bordeaux en harmonisk och levande känsla. En nätt hamrad ring i silver markerar mitten på halsbandet. Jag har knutit två stycken malas med mookait, det ena har pärlor som är 6mm i diameter och har en längd på ca 42 cm, till det tillkommer sedan hänget med de avslutande trådarna om ca 10 cm. Det andra halsbandet är knutet med pärlor som har en diameter om ca 7 mm och är ca 46 cm långt, samma längd på hänge om ca 10 cm tillkommer. Halsbanden är knutna med pärlor i samma nyanser och har båda en mjukt härligt uttryck. På bild nr 6 i bildspelet syns båda halsbanden.  

Yogahalsband med kärlek

Mina yogahalsband står för den jordande kontakten med din inre styrka och den frigörande känslan i ditt sinne. Kliv utanför ramarna och ta för dig av livet, starkt & vacker, just så som DU är. Mookait

Mookait, även kallad australiensisk jaspis, ses som en sten som ger perspektiv på livet genom att balansera inre & yttre erfarenheter. Den sägs vara en kraftfull healing sten som bidrar till stabilitet och perspektiv på livet. Kan hjälpa dig att se möjligheter på ett objektivt sätt och genom detta vägleda dig i en riktning som känns rätt för dig.


Material

  • 108 pärlor av mookait & mörk sandelträ, 6-7mm i diam.
  • Handknuten med svensk lintråd i röd/lila nyans av bordeaux
  • Detaljer i 925 silver.
  • Mått halsband 6mm pärlor: Längd ca 42 cm plus avslutande hänge om ca 10 cm.
  • mått halsband 7mm pärlor: Längd ca 46 cm plus avslutande hänge om ca 10 cm. 
  • Mala halsbanden skickas i ljusrosa smyckepåse av eco-bomull.