Mala halsband Lapis Lazuli

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handknutet mala halsband med underbart vackra Lapis Lazuli. 108 pärlor som skiftar i natthimlens alla blå nyanser. Melerade från mjukt mellanblå till intensivt djupblå toner med små fläckar av guld skapar Lapis Lazuli en magisk känsla. Knuten med svensk lintråd i djupblå nyans och en liten hamrad silverring som markerar mitten på halsbandet. Tillsammans med några pärlor av ljus sandelträ ger detta yogahalsband ett jordande intryck. 

Yogahalsband med harmonisk känsla

Mina yogahalsband står för den jordande kontakten med din inre styrka och den frigörande känslan i ditt sinne. Kliv utanför ramarna och ta för dig av livet, stark & vacker, just så som DU är. 



Lapis Lazuli

Lapis Lazuli motverkar stress, främjar lugn och stillhet. Kan hjälpa dig till en klarhet kring dig själv genom att verka balanserande, bejaka ditt självmedvetande och uppmuntra till att ohämmat ge uttryck för ditt innersta jag. Den stöder sinnets högre förmågor och verkar stärkande för egenskaper som ärlighet, medkänsla och hederlighet.


Material

  • 108 pärlor av Lapis Lazuli & ljus sandelträ, 6 mm i diam.
  • Handknutet med svensk lintråd i djupt blå nyans. 
  • Detaljer i 925 silver.
  • Längd: ca 45 cm plus avslutande hänge om ca 10 cm
  • Mala halsbanden skickas i ljusrosa smyckepåse av eco-bomull.