Långt halsband Ljus sandelträ

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Långt halsband med pärlor av ljus sandelträ & små silverdetaljer.

Långt halsband med härlig känsla, skapat av små pärlor i ljus sandelträ och små silverdetaljer. Fint att bära som solitär, passar också fint att kombinera med dina andra favorithalsband i silver. I bildspelet syns halsbandet buret tillsammans med silverhalsband La Luna grace & silverhalsband Lotus. Ett härligt långt halsband för en skönt avslappnad känsla, bär till mjuka yoga kläder, jeans & t-shirt, eller kanske en böljande sommarklänning?

Som syns i bildspelet går halsbandet även att bära som ett kortare halsband virat två varv. Halsbandet har en fast längd om ca 56 cm, som ej går att reglera. Jag kunde få halsbandet två varv då jag först la det ett varv om min hals och sedan ett varv till medan jag bar halsbandet på mig. Sedan tog jag av det på samma sätt, ett varv i taget. Halsbandets fäste blir en fin dekoration om du väljer att bära det framåt nedåt eller på sidan. 


Förnimmelsen av sandelträets karaktäristiska doft visar på pärlornas äkthet. Doften mattas naturligt av med tiden, och beroende på hur ofta du bär ditt halsband. Vill du förstärka doften finns ju sandelträolja att köpa hos auktoriserade återförsäljare. Någon droppe på ditt halsband, låt torka ordentligt, och doften är tillbaka. 

Detta halsband är one of a kind, finns i ett unikt exemplar. Skickas i en fin ljusrosa smyckepåse. Material

  • 4mm pärlor av ljus sandelträ.
  • Små skira silverdetaljer mellan vissa av pärlorna. 
  • Knutet med svensk lintråd i vacker kakaobrun nyans.
  • Fast längt på halsbandet om ca 56 cm, mätt från nacke till nedre pärla på halsbandet.
  • Skickas i fin ljusrosa smyckepåse av eco-bomull.