Silverhalsband Tiny Pebbles vit månsten

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Silverhalsband med kristall av vit månsten

Handgjort silverhalsband med kristall av vacker mjukt vit månsten, i kombination med tunn silverkedja. Den vita månstenen i skiftande harmonisk vit/beige nyans för tankarna till det mjuka månljuset om sena sommarnätter. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet om ca 40,5 - 48cm. Vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. 

Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag väljer med omsorg ut det halsband som vid beställning skickas hem till dig.

Tunt silverhalsband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverhalsband Grains of sand eller ett längre halsband som Feathers delight. Eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles i olika längd för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverhalsband med pebbles i vit månsten och akvamarin, samt kombinationen pebbles vit månsten och silverhalsbandet Grain of sand. 

Kristallhalsbandet skickas i en vacker smyckeask med tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Månsten

Månstenen är en fin sten för den som vill ha en nystart i livet. Den balanserar energier, stärker intuitionen och den empatiska förmågan, samt har en kraftfullt lugnande inverkan på känslorna. Likt månen är månstenen reflekterande och uppfylls av receptiv, feminin energi. Och just så som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings återkommande föränderlighet.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjuk vit/beige månsten, ca 5x8mm. 
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 40,5cm, 44cm samt 48 cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] eller kontaktformuläret.