Silverhalsband Tiny Pebbles vit månsten

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Silverhalsband vit månsten

Handgjort halsband med sten av vacker mjukt vit månsten, i kombination med tunn silverkedja. Den vita månstenen i skiftande harmonisk vit/beige nyans för tankarna till det mjuka månljuset om sena sommarnätter. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet om ca 40,5 - 48cm. Vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. 

Tunt silverhalsband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverhalsband Grains of sand eller ett längre halsband som Feathers delight. Eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles i olika längd för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverhalsband med pebbles i vit månsten och akvamarin, samt kombinationen pebbles vit månsten och silverhalsbandet Grain of sand. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Månsten

Månstenen är en fin sten för den som vill ha en nystart i livet. Den balanserar energier, stärker intuitionen och den empatiska förmågan, samt har en kraftfullt lugnande inverkan på känslorna. Likt månen är månstenen reflekterande och uppfylls av receptiv, feminin energi. Och just så som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings återkommande föränderlighet.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjuk vit/beige månsten, ca 5x8mm. 
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 40,5cm, 44cm samt 48 cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] eller kontaktformuläret.