Fotlänk i silver Seaside lullaby

359 kr

Seaside lullaby fotlänk

Handgjord fotlänk i silver av tunna silverkedjor och underbart mjukt ljusturkosa halvädelstenar av larimar. En avslappnad känsla som för tankarna till havet, att sakta gå längs strandkanten en ljummen sommarkväll.  Skiraste silverkedjor  kombineras med vackra små stenar av larimar och silvertråd för en härligt avslappnad bohemisk känsla. Fotlänken i silver är fantastiskt fin att bära som den är, eller tillsammans med fotlänk feathers delight, se sista bilderna i bildspelet för exempel. 

Handgjorda unika fotlänkar i silver vackra att bära såväl till vardag som fest!


Silent whispers for you my sweet lullaby

You hold my dreams, my hope, my secret wishes

For you everything

With you I stand connected


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med naturen och jordgudinnans energier. Den står för kärlek, fred och lugn. Larimar har en harmonisk inverkan, den frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning.  Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka. 


Material

  • Tunn ankarkedja i 925 silver kombineras med halvädelsten av larimar, sammanflätade av tunn silvertråd.
  • Längd på fotlänk är anpassningsbar i fyra steg mellan ca19,5 - 26,5 cm. 
  • Individuella mindre variationer kan förekomma då halvädelsten varierar i färgton och form, varje fotlänk är skapad för hand och är ett unikt hantverk.

Vid önskemål om anpassad längd på fotlänk kan detta i de flesta fall ordnas, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.