Silverarmband Tiny pebbles apatit

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort armband med sten i vackert ljust blå/grön/turkos apatit, i kombination med tunn silverkedja. Denna apatit har en ton i transparent mjukt grön/turkos som för tankarna till underbara tropiska hav. Kedjans design ger möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5 cm.  

Tunt silverarmband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverarmband Connected, eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverarmband Tiny pebbles apatit och armband Connected.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Apatit

Apatit bär naturen av  inspiration och motivation. Den vitaliserar energiförråd och ett öppet sinne samt stärker kreativitet och tankeförmåga. Apatiten verkar förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning, och har samtidigt en lugnande och helande inverkan. Blå apatit är särskilt associerad till andlig vägledning på ett högre plan.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i ljust blå/grön/turkos apatit, ca 5x8mm. 
  • Silverkedjan har möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans.


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.