Silverarmband Seaside lullaby

398 kr

Handgjort silverarmband av tunna silverkedjor och underbart mjukt ljusturkosa halvädelstenar av larimar. En avslappnad känsla som för tankarna till havet, att sakta gå längs strandkanten en ljummen sommarkväll. Skiraste silverkedjor i olika utföranden och dimension kombineras med vackra små stenar av larimar och silvertråd för en härligt avslappnad bohemisk känsla. Silverarmband som är fantastiskt fint att bära som det är, kan också gärna kombineras med exempelvis armband Feathers delight eller Connected, se bild i bildspelet för exempel. Handgjorda unika silverarmband vackra att bära såväl till vardag som fest! 


Silent whispers for you my sweet lullaby.

You hold my dreams, my hope, my secret wishes.

For you everything

With you I stand connected. 


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med jordgudinnans energier och kontakten med naturen. Den står för kärlek, fred och lugn, och har en harmonisk inverkan på kroppen och själens samverkan med nya energier. Larimar frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka.

Material

  • Tunna kedjor i 925 silver i olika dimension kombineras med halvädelsten av larimar, sammanflätade av tunn silvertråd. 
  • Längd på armbandet är anpassningsbart mellan ca17 -19,5 cm då armlänken avslutas med fyra stycken silveröglor.
  • Individuella mindre variationer kan förekomma då halvädelstenar varierar i färgton och form, varje armband skapas för hand och är från grunden ett unikt hantverk.

Vid önskemål om något längre armband kan detta ordnas med tillägg av extra avslutande silveröglor, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.