Armband med pärlor av ljus & mörk sandelträ, liten månberlock

349 kr

Träarmband med pärlor av ljus & mörk sandelträ

Härligt armband med finaste små pärlor av ljus & mörk sandelträ som är så pass långt att du virar det flera varv runt handleden. Detta armband är utsmyckat med en liten handgjord miniberlock inspirerad av månen. Just som till de långa halsbandet med samma känsla använder jag svensk lintråd till armbanden som jag först bearbetat med lite bivax för extra motståndskraft. Jag upptäckte också att detta armband även kan bäras som fotlänk! Trä då försiktigt armbandet över foten och vira det sedan ett varv till och dra åt fästet. Ett riktigt härligt sommarsmycke!

Jag använder endast äkta naturliga material i mina smycken, det gör att de smycken av lintråd och pärlor av sandelträ är lite extra känsliga för upprepad kontakt med vatten. Till armbanden i denna kollektion skickar jag därför med en liten påse med några bivaxpellets så att du vid behov kan piffa upp lintråden. Äkta, naturnära, varsam design.

Armbandet skickas i fin ljusrosa smyckepåse av eco-bomull.


Material

  • Pärlor av äkta sandelträ i ljus & mörk nyans, pärlornas diameter ca 3-4mm.
  • Handgjord mini-berlock i silver inspirerad av månen. Mått: ca 8mm i diam.
  • Armbandets totala omkrets vid låst läge; ca 55 cm. Armbandet är tänkt att bäras virat tre varv runt handleden. 
  • Jag arbetar endast med naturnära och äkta material, vilket innebär att armbandet är lite känsligt för upprepad kontakt med vatten då lintråden och pärlorna av sandelträ över tid naturligt påverkas av kontakten med vatten. 
  • Du får med en liten påse med bivax-pellets du kan använda till lintråden vid behov, upplever du att pärlorna över tid torkar och ljusnar går det jättebra att smörja in dem med lite olja (exempelvis jojoba eller annan).