Silverarmband Tiny pebbles akvamarin

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Silverarmband med kristall av akvamarin

Handgjort silverarmband med liten kristall av vacker mjukt ljusblå akvamarin, i kombination med tunn silverkedja. Akvamarin skiftar i olika nyanser av ljusblå till ljust mjuk vit/blå med en viss transparens. För tankarna till skummande vågor vid vattenbrynet. Kedjans design ger möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5 cm.  

Tunt silverarmband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverarmband Connected, eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av  silverarmband Tiny pebbles apatit och armband Connected.

Varje kristsallarmband skickas i vacker smyckeask, på det tillhörande kortet står dikten på ena sidan och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart


Akvamarin

Akvamarin har en lugnande inverkan på sinnet. Med lugnande energier bidrar den till minskad stress och ett harmoniserande samspel med omgivningen. Akvamarin stärker den egna ansvarskänslan och bygger mod. Samtidigt som den stärker förmågan att stå upp för sig själv och   minskar rädsla, verkar den också bidragande till en ökad känslighet. Akvamarin bjuder in till ett högre spirituellt medvetande, underlättar kontakten mellan den fysiska och andliga kroppen och lämpar sig därför mycket väl att ha med sig vid meditation. 

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjukt ljusblå akvamarin, ca 5x8mm. 
  • Silverkedjan har möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 -19,5cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.