Månadssten juli karneol

459 kr

Silverhalsband med månadssten för juli; karneol

Handgjort silverhalsband med månadssten för juli, karneol. Skir silverkedja och tre mindre kristaller av karneol vars eldiga nyanser från ljusaste gul/vit till intensivt rött för tankarna till varma sommardagar och glödande solnedgångar. 

Halsbandet har tre längdlägen om ca 46cm, 49cm samt 52 cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en vacker dekoration vid nacke ned mot rygg. De små kristallerna av karneol skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag eftersträvar att varje halsband jag skapar har en balans i sitt uttryck, och jag väljer med noggrannhet ut de tre stenarna. När du beställer ett månadshalsband av mig väljer jag med omsorg ut det halsband som skickas hem till dig. 

Silverhalsbandet med månadssten är vackert att bära som solitär, passa också fin ihop med exempelvis det kortare silverhalsbandet Grain of sand, eller varför inte kombinera det med det längre silverhalsbandet Reflection för en skön känsla vibrerande av sommar!

Varje månadssmycke skickas i en vacker ljusrosa smyckesask med ett litet kort där månadsstenens sagda egenskaper beskrivs. 


Karneol egenskaper

Text på medföljande kort:

Karneol är en kristall för motivation, samtidigt som den jordar och stabiliserar sinnet. Sägs stimulera kreativitet & inverka stärkande på självförtroende & positiva livsval.


Vill du läsa mer om månadsstenar och deras sagda egenskaper har jag skrivit ett blogginlägg om det!


Material

  • Silverkedja 1mm, äkta 925 silver.
  • Tre mindre kristaller av karneol, á ca 7.5mm i diam. 3.5mm i tjocklek.
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 46cm, 49cm samt 52cm.
  • Varje månadshalsband har sitt eget unika uttryck då karneolen naturligt varierar i nyanser, form och uttryck samt att varje silverhalsband är ett hantverk.