Långt halsband Ljus & mörk sandelträ 11:11

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Långt halsband med pärlor av ljus & mörk sandelträ

Härligt halsband med pärlor i ljus och mörk sandelträ fyllt med lite extra magi. Skapat med varsam hand följer pärlorna mönstret 11:11. 11 ljusa pärlor, 1 mörk pärla, 11 ljusa pärlor. 11:11 kan tolkas som en symbol för nystart och nya möjligheter. Ett transformationens tal som även kan fungera som ett inre wake up call då det kommer till att medvetandegöra vart du befinner dig just nu, vart du varit och vart du är på väg. Det är dags att våga lita till känslan att skapa din egen väg framåt i ny riktning. En vacker symbolik att bära med sig.

Ett längre halsband med en fast längd om ca 57 cm, Vacker att bära som solitär eller tillsammans med dina andra favorithalsband. I bildspelet syns halsbandet tillsammans med silverhalsband La Luna grace. 

Bland bilderna ser du även exempel på halsbandet buret som ett kort halsband, virat i två lager. Halsbandet har en fast längd om ca 57cm som ej går att reglera. Jag kunde få halsbandet två varv genom att först lägga det ett varv om halsen, och sedan vira det ett varv till medan jag bar halsbandet på mig. Sedan tog jag av det på samma sätt, ett varv i taget. 


Halsbandet är skapat i ett unikt exemplar, skickas i fin ljusrosa smyckepåse av eco-bomull.


Material

  • 4mm pärlor av ljus & mörk sandelträ
  • Knutet med svensk lintråd i vacker kakaonyans.
  • Fast längd på halsbandet, ca 57 cm mätt från nacke till nedre pärla på halsband.
  • Skickas i fin ljusrosa smyckepåse av eco-bomull.