Långt halsband agat jordnära nyanser & ljus sandelträ

498 kr

Långt halsband med små pärlor av ljus sandelträ & agat i jordnära nyanser.

Långt, härligt halsband med bohemisk känsla. Knutet med svensk lintråd i mjuk nyans av umbra som i samspel med de fina små pärlorna av ljus sandelträ och agat i jordnära nyanser skapar en skönt avslappnad känsla. Sju mindre ringar av silver leker fritt på halsbandet. Halsbandets generösa längd gör att du bär det virat antingen två eller tre varv. Fint att bära som solitär, också fint att kombinera med ett kortare silverhalsband, i bildspelet syns halsbandet tillsammans med silverhalsband La Luna grace. Som också syns i bildspelet går ju detta halsband att bära även som ett maffigt armband! Tänk bara på att halsbandet har en fast längd, inget öppet lås, så trä det varsamt över handen och vira flera varv om du vill bära det om armband. 

Jag skapar dessa halsband one of a kind, ett unikt exemplar i taget. Halsbandet skickas i fin ljusrosa smyckepåse av eco-bomull.


Material

  • 3-4 mm pärlor av ljus sandelträ & agat i jordnära nyanser.
  • Knutet med svensk lintråd i mjuk nyans av umbra.
  • 7 mindre silverringar, ca 8mm i diam.
  • Halsbandet har en fast läng om ca 95cm mätt från nacke till nedre pärla på halsband.
  • Om du bär halsbandet som armband, ha i åtanke att längden är fast samt att lintråd och pärlor av sandelträ är känsliga för upprepad kontakt med vatten. Jag arbetar endast med äkta naturmaterial.